XVII Edycja Konkursu Lider Innowacji® 2019

TECHNOLOGIA ● PRODUKT ● INSTYTUCJA ● PRZEDSIĘBIORSTWO

PRO PUBLICO BONO ● MENADŻER INNOWACJI ● PRZEDSIĘBIORCA

OSOBOWOŚĆ ● KOBIETA WYNALAZCA ● MŁODY WYNALAZCA

• Konkurs organizowany jest od 2001 roku, ma charakter otwarty i mogą w nim brać udział osoby fizyczne i prawne spełniające warunki regulaminowe.
  • Godło promocyjne i tytuł„LIDER INNOWACJI®” są wyróżnieniem honorowym, a prawo ich używania regulują zasady używania znaku towarowego słowno-graficznego, zgłoszonego w Urzędzie Patentowym RP.
  • Godło promocyjne i tytuł„LIDER INNOWACJI®” są przyznawane za szczególne zasługi w dziedzinie wynalazczości, celem uhonorowania i promowania osób oraz instytucji, których działalność przyczynia się do rozwoju i promocji wynalazczości, transferu technologii oraz upowszechniania kultury innowacyjności.
  • Kapituła Konkursu nominuje osoby fizyczne i prawne do godła i tytułu„LIDER INNOWACJI®” w wyżej wymienionych kategoriach.
  • Uroczyste ogłoszenie wyników Konkursu i wręczenie certyfikatów przyznania tytułu oraz statuetek godła promocyjnego„LIDER INNOWACJI®” odbywa się w czasie Międzynarodowych Targów Wynalazków i Innowacji INTARG® 2019 (www.intarg.haller.pl).

ZGŁOSZENIA do udziału w Konkursie przyjmowane są do dnia 30 kwietnia 2019.
Zainteresowanych udziałem w Konkursie i otrzymaniem formularzy aplikacyjnych prosimy o kontakt
z organizatorem:

Regulamin Konkursu dostępny jest na www.fundacja.haller.pl(Konkursy wynalazczości).

FUNDACJA HALLER PRO INVENTIO
Agnieszka Passia