Inova Croatia

Oficjalny Przedstawiciel w Polsce: Eurobusiness-Haller

Kolejna edycja:  9-11 listopada 2017

Miejsce: Osijek, Chorwacja

Kolejna edycja Międzynarodowych Targów Wynalazczości INOVA CROATIA odbędzie się w dniach

09-11 listopada 2017 w mieście Osijek.

Targi są odwiedzane przez nabywców, producentów, inwestorów, wynalazców oraz przedstawicieli branży przemysłowej.

Podczas każdej edycji INOVA CROATIA przyciąga wynalazców z krajów takich jak Słowenia, Serbia, Bośnia i Hercegowina, jak również dużą liczbę stałych partnerów biznesowych Chorwackiego Stowarzyszenia Wynalazców: z USA, Wielkiej Brytanii, Rosji, Tajwanu, Korei, Malezji, Hiszpanii, Iranu i Rumunii i innych krajów.

INOVA CROATIA to także targi wynalazków, nowych produktów i innowacji będących dziełem młodych.

Wiele rozrywki dostarczy bogaty w atrakcje program oceny wynalazków i wręczenia nagród.

Chorwackie Stowarzyszenie Wynalazców wspierane przez Urząd Miasta Zagrzeb zapewnia wysoki poziom organizacji wydarzenia, podczas gdy Zagreb Fair ze swoją 140-letnią tradycją gwarantuje stworzenie silnego zaplecza biznesowego i oprawę medialną.

PROGRAM OCENY WYNALAZKÓW I PRZYZNAWANIA NAGRÓD

Wynalazki, innowacje oraz projekty są oceniane przez grupę międzynarodowych ekspertów związanych z przemysłem, nauką i innowacją. Międzynarodowemu Jury INOVA będzie przewodniczył ANDREJ SKRINJAR.

Jurorzy nagrodzą złotymi, srebrnymi i brązowymi medalami te wynalazki, które w ich opinii spełniają wymagane standardy. Członkowie Jury przyznają również dużą liczbę nagród specjalnych.

SPOSÓB WYSTAWIENIA SIĘ NA TARGACH

Polscy wystawcy prezentują swe wynalazki na wspólnym stoisku, tworzącym tzw „Pawilon polski”. Eurobusiness-Haller, wyłączny przedstawiciel targów na Polskę, zapewnia wszystkim polskim wystawcom kompleksową organizację, promocję oraz obsługę udziału w targach, w tym: pomoc przy opracowaniu materiałów promocyjnych pomoc. Obecność przedstawicieli firmy wystawiającej nie jest konieczna.

Oficjalna karta zgłoszeniowa - POBIERZ

Załącznik do karty zgłoszeniowej - POBIERZ

Kontakt z organizatorem:

Edyta Wołczyk

kom. 602 647 007

e-mail: e.wolczyk@haller.pl

www.haller.pl

Dane kontaktowe:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Wprowadź kod z obrazka